ФК „Вълците“

ФК “Развитие на млади футболисти” създава свой филиал.

Запознайте се с ФК “Вълците”

Както всяко друго действие в нашия клуб, така и създаването на втори клуб е съвсем естествено продължение на нашето развитие. 

При създаването на първия ни клуб ФК “Развитие на млади футболисти” ние просто искахме да реализираме идеите си за създаване на учебно-тренировъчен процес, в който вярваме безрезервно. Процес, основан на връзката между треньори, деца и родители. Доверието, безпрекусловната работа и честността ни помогнаха заедно да изградим клуб, в който вече тренират около 150 деца. 

Почти три години след раждането на ФК “Развитие на млади футболисти”, ние – ръководството на клуба, съвсем инстинктивно и интуитивно гледаме в нова посока, а именно създаването на втори футболен клуб на съвсем различна локация, но с абсолютно същата структура като на първия ни клуб.

Сега, оповавайки се на опита си и на чистата идея да развиваме футболния талант на всяко дете, ние създаваме ФК “Вълците” като нов клуб с нова локация. Целта ни е да позволим на все повече деца да тренират и да се наслаждават на играта в различни райони от града. 

Това, което можем да гарантираме е, че ще запазим високият си стандарт на работа с децата и ще приложим опитът си до момента. 

Добре дошли в нашето семейство – ФК “Развитие на млади футболисти” и ФК “Вълците”.


Опознавателен период
Екипировка
Програми
Такси
Здраве
Лагери

Адрес:
бул. Цариградско шосе,
ул. „акад. Ростислав Каишев“ 125
Спортен комплекс Академика / Стария стадион Академик /

Телефон: +359 877 44 20 70
Email: footballclub@ypd.bg           
09.01.2022