Championship
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt, dui nec consequat vulputate.
Join The Club
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Follow Us
Работно време: 09:00 - 17:00
Намерете ни: София НФБ
Тел: +359893078888
Последвайте ни:
Top

Набор 2006

Набор 2006

Като най-голям набор в клуба, пред момчета родени през 2006-та година стои предизвикателството да е пионер в реализирането на клубната методика и идеите на треньорския състав.Огромна част от момчетата са заедно в продължение повече от 5 години, други от 8 години. Най-силна връзка помежду си са възпитаници, които се подвизават заедно по футболните терени в продължение на 10 години.

Преминавайки през различните етапи на развитие, тези момчета са изградили и поддържат несравнима връзка помежду си, която сама по себе си създава уникална среда за развитие в най-важната за тях възраст. Доверието и уважението, което изпитват един към се изразява в безпрецедентната подкрепа на терена и толерантноста към различията помежду им.

Само бъдещето ще покаже дали формулата за успех ще оправдае очакванията, но все по-прогресивното развитие както на отделните индивидуалности, така и на облика на отбора зареждат спортно-техниоческия щаб с надежда за добро бъдеще. Към отбора по естествен път се включват момчета, които имат подобни комплексни качества - както чисто футболни, така и морални.

Сред успехите на Набор 2006 личат престижни класирания и победи в първенствата и турнирите на БФС, като най-значимото от тях е признанието за Републикански шампион на България на 2018-та година.

Снимки

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.